Mobile Device Management (MDM) Remote Support

MDM (Mobile Device Management) omvat een set van technologieën en services die zijn ontworpen om mobiele apparaten van werknemers te monitoren, beheren en beveiligen en dit vanop afstand vanuit één centraal punt (Remote Support).


Soti Mobicontrol 

Enkele kernfuncties van MDM (Mobile Device Management) zijn:

  • voor een snelle uitrol zorgen van  mobiele computers, met een configuratie volgens een consistente standaard (applicaties, apparaat functies, bedrijfsbeleid)
  • bijwerken van deze configuratie, software en systeempatches op een schaalbare manier
  • zorgen voor consistente prestaties van de apparatuur
  • controleren en opvolgen van de apparatuur (locatie, status, activiteit, historiek, eigenaarschap)
  • in staat zijn om zeer efficiënt diagnoses te stellen, en problemen vanop afstand op te lossen
  • beveiligen van bedrijfsgegevens (versleutelen van de data, de inhoud wissen vanop afstand, het apparaat buiten gebruik stellen)

De MDM (Mobile Device Management) oplossingen van DatAction ondersteunen een breed scala aan mobiele toestellen en besturingssystemen (Windows, Linux, Android, IOS, ...). Bovendien is de user interface zeer gebruiksvriendelijk. Alle functionaliteiten zijn GDPR conform.

DatAction  minimaliseert met MDM uw supportkosten, business risico’s en uitval van apparaten, terwijl veiligheid en functionaliteit geoptimaliseerd worden.

DatAction biedt MDM aan als software-as-a-service (SaaS), waardoor uw investeringskosten laag blijven: voor een vast maandelijks bedrag per toestel, realiseert u alle vermelde voordelen. U heeft hierbij de keuze tussen een cloud-based oplossing of een oplossing op uw eigen server.

U wenst een eenvoudig te beheren systeem dat u volledige controle geeft over al uw toestellen en bovendien het meest gebruikte systeem op de markt is? Dan bent u op de juiste plaats bij DatAction. Wij helpen u bij de ingebruikname van de software en ondersteunen u bij eventuele problemen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of advies op maat van uw bedrijf.