Over DatAction

Betrouwbare technologie partner voor logistieke oplossingen en warehouse optimalisatie

Sinds 1989 is DatAction een betrouwbare partner voor digitalisering en automatisatie van bedrijfskritische logistieke processen. Met vestigingen in België en Nederland bedienen wij de Benelux markt.

Expert in oplossingen met hardware en software

DatAction opereert in nichemarkten waar veel kennis voor nodig is. Kennis die bij onze klanten vaak zelf niet aanwezig is of ook moeilijk door hen up-to-date te houden is. Tenslotte gaat het om het leveren van oplossingen met specifieke hardware en software. Klanten zien DatAction dan ook als partner in een gezamenlijk project, van tekentafel tot oplevering.

Ontzorgen van onze klanten met dienstverlening

Na oplevering van een project, bieden wij onze klanten een uitgebreid dienstenpakket aan. Wij geloven immers in doen waar je goed in bent en helpen onze opdrachtgevers te focussen op hun core business. Ze kunnen bij DatAction terecht voor after sales service, zowel on site als vanop afstand, onderhoud, reparaties en opleidingen.

Kwaliteit

Conform onze kwaliteitsnormen investeren we doorlopend in kennis en techniek, in mensen en middelen, in transparante processen en in flexibiliteit om adequaat op veranderingen in te spelen. Wij garanderen een dienstenpakket met een consistent serviceniveau, klantentevredenheid en kwaliteit staan hierbij voorop. Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze processen nog verder te verbeteren, waarbij vernieuwingen gestructureerd worden doorgevoerd.