Mobiele Werkplek

Wanneer men in een groot magazijn werkt waar veel heen en weer gelopen moet worden kan hier veel tijd aan verloren gaan. Medewerkers moeten bijvoorbeeld constant op en neer lopen naar hun vaste printer, PC of werkplek. Voor veel magazijn managers kan het een uitdaging zijn om oplossingen te vinden voor het verkorten van de loopafstanden. Door de loopafstanden te verkleinen kan er efficiënter gewerkt worden en wordt de tijd effectiever gebruikt. Hoe bereik je dit? Door het inzetten van een mobiele werkplek.

Een mobiele werkplek bespaart tijd en vermindert fouten

In veel gevallen moeten medewerkers in een magazijn labels of bonnen printen op een centrale plek. Deze labels en bonnen moeten op de te verzenden goederen worden aangebracht. Vaak zien we dat medewerkers voor meerdere pallets of dozen tegelijk de labels printen, om ze daarna pas op de goederen te plakken. Dit doen ze zodat er minder heen en weer gelopen hoeft te worden en hierdoor tijd te besparen. Hiermee wordt echter wel de kans vergroot dat labels en bonnen op de verkeerde goederen geplakt worden. Een mobiele werkplek vermindert dit risico aanzienlijk, omdat je de printer overal mee naartoe kan nemen. Zo is het alleen noodzakelijk om de stickers of bonnen te printen voor de goederen waar je ze op dat moment voor nodig hebt.

De BOLT mobiele werkplek van DatAction

Met de DatAction BOLT mobiele werkplek hebben uw magazijnmedewerkers altijd hun benodigde apparatuur bij de hand, waar zij zich ook bevinden in het magazijn. De BOLT mobiele werkplek is een modulair systeem, wat inhoudt dat vrijwel alle onderdelen verwisselbaar zijn. Dit betekent dat de BOLT mobiele werkplek volledig naar eigen wens samen te stellen is. Doordat de onderdelen makkelijk verwisselbaar zijn is het ook erg eenvoudig en kostenefficiënt om beschadigde onderdelen te vervangen.

U kunt uw BOLT mobiele werkplek volledig inrichten naar wens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de mobiele werkplek uit te rusten met een robuuste labelprinter, A4-printer, barcode scanner, een tablet of een robuuste laptop. Zo heeft uw waar dan ook in het magazijn precies de juiste apparatuur binnen handbereik. 

Zebra Workstation Connect in combinatie met BOLT

Wil je je mobiele scanner gebruiken in combinatie met de BOLT, en toch een volledige werkplek hebben met alle mogelijkheden die je ook op je bureau computer hebt, dan bieden we met Zebra Workstation Connect hiervoor een heel goede mogelijkheid. Medewerkers plaatsen eenvoudig hun mobiele computer in een cradle, en kunnen dan gebruik maken van aangesloten randapparatuur zoals een groot scherm, toetsenbord en muis. Zo kan je met de mobiele handterminal met ingebouwde barcodescanner optimaal flexibel werken rondom de BOLT en op een volledig scherm wanneer je de handterminal in de cradle op de BOLT plaatst. 

Lees hier meer over de Zebra Workstation Connect.


Keuze uit krachtige Lithium Power pakketten

De Bolt Mobiele werkplek kan wordt voorzien van een krachtig Lithium Power pakket. Dit  levert voldoende energie om computers, scanners en printers van stroom te voorzien en een hele werkdag met de Bolt te kunnen werken.

Werktijd en standbytijd van de BOLT mobiele werkplek

De standbytijd en de werkduur van de mobiele werkplek is volledig afhankelijk van de apparatuur die geïnstalleerd is en hoeveel deze vermogen de apparatuur verbruikt. De specialisten van DatAction berekenen het ideale Power-pakket voor uw situatie.

Met het ingebouwde LCD-scherm kunt u ten allen tijde de status van uw accu inzien. Het volgende wordt digitaal weergegeven:

  • Accuspannin
  • Vermogen
  • Ampère-uur
  • Laadstatus
  • Resterende gebruikstijd

Geïnteresseerd in een BOLT mobiele werkplek voor uw magazijn? Neem dan contact met ons op. Onze experts voorzien u van passend advies.