Nieuw: Toshiba industriële printers

mei 2018

Nieuw toegevoegd aan het printerassortiment van DatAction: de duurzame printers van Toshiba.

DatAction breidt haar printerassortiment uit met de innovatieve printers van Toshiba. De printeroplossingen van Toshiba zijn flexibel, betrouwbaar en duurzaam. Deze printers worden in diverse industriële toepassingen ingezet: Transport & Logistiek, Productie & Industrie, Openbare diensten & nutsbedrijven en Post- en koeriersdiensten. Alle Toshiba printers worden standaard geleverd met BarTender (UltraLite). Met deze software kan de gebruiker zeer eenvoudig zelf labels ontwerpen. Tevens stelt Toshiba de nodige tools ter beschikking om de printers naadloos te integreren in het huidige proces.

Toshiba B-EX6 Ribbon Save

De B-EX6 is de nieuwste industriële printer in de bestaande industriële printerreeks van Toshiba. Met de B-EX6 kan men rekenen op uitstekende prestaties, gebruiksgemak en betrouwbare printresultaten. Wat de B-EX6 zo uniek maakt is de standaard Ribbon save technologie dat bij deze printer komt. Deze lintspaarfunctie is uitgevonden door Toshiba zelf en zorgt ervoor dat er geen printlint meer wordt verspild. 

Toshiba printlinten en labels

Toshiba biedt geteste en goedgekeurde labels, etiketten en printlinten voor elke toepassing. 

Duurzame ontwikkeling

Ten slotte heeft Toshiba een hart voor het milieu en duurzaamheid. Alle Toshiba printeroplossingen zijn geheel CO2 neutraal. Tevens wordt er bij het ontwerp van een nieuwe barcodeprinter rekening gehouden met energie- en milieuzuinige aspecten. Hierdoor staat Toshiba altijd garant voor een groene printoplossing. 


Bekijk ons printerassortiment