Oplossingen met ProGlove’s smart gloves mogelijk

mei 2019
  • DatAction voegt ProGlove’s wearable barcode scanners toe aan hun portfolio.
  • ProGlove’s verbetert de ergonomie van het barcode scannen en helpt 33% van alle picking fouten voorkomen.
  • DatAction voegt ProGlove’s wearable barcode scanners toe aan hun portfolio.
  • ProGlove’s verbetert de ergonomie van het barcode scannen en helpt 33% van alle picking fouten voorkomen.

“Toen we voor het eerst in aanraking kwamen met ProGlove waren we gelijk enthousiast. Het is zo’n simpel idee en toch maakt het een ongelofelijk verschil,” zo zegt DatAction Project & Sales Co-Ordinator Jean-Pierre Daninck.

 

ProGlove heeft als missie het ‘smarter’ maken van logistiek en industriële werknemers. Dit doen zij door de werknemer centraal te zetten in hun producten. De eerste, de MARK One S en MARK 2, zijn wearable barcode scanners die werknemers productiever maken door hen op een natuurlijke manier te laten werken.

 

Met deze nieuwe scanners besparen werknemers in de logistiek en de auto-industrie tot wel 4 seconden per scan. Deze toename in productiviteit is mogelijk, omdat de huidige scanners niet uitgaan van de eindgebruiker en hen daardoor limiteren in hun handelingen.

 

Nu zijn de MARK One S, MARK 2, en de bijbehorende consumables verkrijgbaar via DatAction in de Benelux. Zoals Derk Steemers, Marketing Manager Noord-Europa, het zegt:”DatAction is een perfecte partner voor ons in zowel België als Nederland vanwege de nadruk die zij leggen op klanttevredenheid. Dat kennen wij maar al te goed.”

 

Klanten kunnen vanaf nu af aan hun vertrouwde DatAction vertegenwoordiger vragen om een MARK One S of de MARK 2 starter kit, zodat ze zelf deze nieuwe technologie kunnen uitproberen. “De technologie en de lijst aan bestaande ProGlove klanten spreken voor zichzelf, maar niks is zo overtuigend als het zelf ervaren van onze producten,” concludeert Derk Steemers.