Mobiele werkplek verhoogt productiviteit magazijnmedewerker

december 2020

In grote magazijnen gaat er veel tijd verloren doordat medewerkers naar hun vaste werkplek met pc of printer moeten lopen. Het is voor veel warehousemanagers een uitdaging om de loopafstanden te verkleinen, zodat de medewerker zijn tijd efficiënter en effectiever gebruikt. Dit bereik je onder meer door de werkplek mobiel te maken. Dat scheelt niet alleen tijd, maar vermindert ook fouten.

Neem je werkplek mee

Met de DatAction Bolt mobiele werkplek heb je alle apparatuur bij de hand, waar je je ook bevindt in het magazijn. De Bolt is een modulair systeem, dat is opgebouwd uit losse onderdelen. Op die manier kun je de werkplek naar wens samenstellen, zelfs in je eigen huisstijl. Achteraf kunnen er ook aanvullende opties worden gemonteerd. Er is een ruime keuze uit diverse accu-systemen, waaronder moderne lithium accu’s. Hierdoor kan de Bolt een hele werkdag worden gebruikt zonder tussentijds te worden opgeladen.

Bespaar tijd, verminder fouten

Magazijnmedewerkers die eenmaal met een mobiele werkplek van DatAction hebben gewerkt, zouden hem niet graag meer willen missen. En de werkgever verdient de investering binnen een mum van tijd terug want er wordt tijd bespaard én er worden minder fouten gemaakt.

Neem contact op

De mobiele werkplek kan inclusief apparatuur geleverd worden, zoals tablets, scanners en printers. Gaat jouw bedrijf ook efficiënter en flexibeler werken? Leg je situatie en wensen dan gerust aan ons voor. Wij adviseren je graag.