Header
DatAction - Home
 

Panasonic Toughpad FZ-G1 Windows 8 tablet pc

Producten  > Tablet PC  >  Toughpad FZ-G1
1773-main_fz-g1_150.jpg

Toughpad FZ-G1 tablet pc

De Panasonic Toughpad FZ-G1 is de succesvolle 10 inch fully rugged tablet pc met Windows 8 Pro en outdoor multitouch-scherm. De Toughpad FZ-G1 Windows tablet weegt slechts 1,1 kilo en profiteert van alle nieuwe functies die gepaard gaan met Windows 8 Pro. Ideaal voor de mobiele professional.


10 inch tablet PC voor mobiele professionals

De Panasonic Toughpad FZ-G1 is de bewezen 10 inch tablet pc voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld voor service monteurs, field service-, logistiek-, hulpdiensten-, transport –en  inspectiemedewerkers. Allen zijn het erover eens, de Panasonic FZ-G1 tablet pc is de perfecte oplossing voor werk buiten de kantooromgeving én daarbinnen. Want zowel binnen, buiten of in een voertuig presteert deze zakelijke tablet pc erg goed. Een handzame, robuuste professionele tablet pc die met Windows 8 Pro niet onder doet voor de huidige desktop computer, laptop of consumenten tablet.
 

FZ-G1 ATEX Zone 2 gecertificeerd

De Panasonic FZ-G1 tablet pc is nu ook verkrijgbaar in een speciale explosiebestendige ATEX-versie. De Panasonic FZ-G1 ATEX biedt professionals in de olie –en gasindustrie, en andere industriële omgevingen waar deze certificering nodig is, de gelegenheid om gebruik te maken van de krachtige prestatie van deze fully rugged Windows 8 tablet. Deze ontwikkeling benadrukt nog maar eens de robuustheid van de Panasonic Toughpad FZ-G1.

Professionele tablet pc op maat

De Panasonic FZ-G1 heeft een 10.1 inch Full HD multitouch-scherm en dankzij de IPSa Panel Technologie van Panasonic en anti-reflectielaag zorgt het voor uitstekende schermleesbaarheid in alle omstandigheden, zelfs in direct zonlicht. Door het verstevigde glas is het scherm ook nog extra robuust. Het scherm is gemakkelijk te bedienen met digitizer, 10-vingers of gehandschoende hand. De Toughpad FZ-G1 is IP65 gecertificeerd en gaat met gemak een hele werkdag mee, ondersteund door de mogelijkheid van een verwisselbare accu. Door de 3e generatie Intel®Core i5 processor draait de zakelijke tablet pc met gemak Windows 8 Pro en kunt u al uw toepassingen op de tablet laten draaien.  De flexibel configureerbare poorten op de Panasonic FZ-G1 bieden u de mogelijkheid om de professionele tablet volledig naar uw wens te maken.

Specificaties Panasonic Toughpad FZ-G1 (mk2)tablet pc

De Panasonic Toughpad FZ-G1 tablet pc wordt standaard geleverd met Windows 8 Pro, maar is eventueel ook te verkrijgen met Windows 7 Pro. DatAction adviseert u graag om de Panasonic FZ-G1 te configureren naar uw wens en met de best passende accessoires.

Neem voor meer informatie, of een vrijblijvend gesprek, contact met ons op

Toughpad FZ-G1-502
Toughpad FZ-G1-503
Toughpad FZ-G1-504
Toughpad FZ-G1-506
Toughpad FZ-G1-657
Toughpad FZ-G1
Terminals & PDA's | Tablet PC | Voertuigcomputers | Barcode scanners | Printers & Media | RFID | Voice Picking | Software | WLAN systemen
Facebook DatAction Twitter DatAction YouTube DatAction LinkedIn DatAction
Copyright © 2015 | Disclaimer | Sitemap

Realisatie: Sybit - Software op Maat